Szűrés

A(z) CES 2013 kulcsszót tartalmazó cikkek

Új technológia és 20 új LED TV a Sharptól a CES 2013 kiállításon

2013. január 11. -

Új, energiatakarékos kijelző technológiát, Ultra HD felbontású paneleket és az AQUOS család legújabb, nagy képátlójú LED televízióit vitte el a Sharp a szórakoztatóelektronikai termékek idei legnagyobb kiállítására. A CES 2013 során mutatkozott be a világ legvékonyabb érintőképernyője, valamint az első, működő 8k televízió is.

Tovább

Qualcomm: jönnek a Snapdragon 800 és 600 processzorok

2013. január 11. -

A CES 2013 során mutatkoztak be a Qualcomm legújabb mobil lapkészletei, melyek egyike az Nvidia Tegra 4 méltó ellenfelének ígérkezik.

Tovább

Új Windows 8 alapú érintőkijelzős gépek a Lenovo gyártósoráról

2013. január 11. -

A Lenovo bejelentette új fogyasztóknak és üzleti felhasználóknak szánt érintőképernyőre optimalizált, Windows 8 alapú gépeit a 2013-as CES keretében. A kollekcióba tartoznak az ultra-hordozható IdeaPad U sorozat Ultrabookjai, a multimédiás IdeaPad Z sorozat új laptopja, az IdeaCentre all-in-one gépeinek legújabb modelljei, de az A sorozat divatos és a C sorozat megfizethető és helytakarékos legújabb gépei is.

Tovább

Csúcsmodellek Alcatel módra: One Touch Scribe X, HD és HD-LTE

2013. január 10. -

A CES 2013 során debütált az Alcatel felső kategóriás modellekből álló One Touch Scribe sorozata. A Scribe X Full HD kijelzőjével, a Scribe HD kapacitív tollával és baráti árával, a Scribe HD-LTE pedig brutális adatátviteli sebességével teszi magát vonzóvá a felhasználók szemében.

Tovább